Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de housy in Porc, 14 Oct 2010 | 10700 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: varza, carne borcan, cimbru, retete Porc
Pofta mare!
de Bucataras 6
de simona72 8
de diaconta 7
lilik 1
mmmmcarne d la borcan
housy 1
poate te uimeste, dar din alea 3 verze n-a ramas mai nimik......eu de obicei gatesc cat sa ma ajunga pt 3 zile...pt 2 persoane, doar k acum doar pt doua mese a ajuns....era putina...si foarte gustoasa scade ff tare dupa ce se innabuse
dorind15 1
Foarte buna. Dar si mai buna este facuta din varza murata, calita si cu carne la borcan, carnati, slanina afumata si putin rumenita.. mda, este buna
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:15
pe 02.05 la 20:10
pe 02.05 la 14:02
pe 02.05 la 11:25
pe 02.05 la 10:57
de oanapl 7
11 comentarii
de Catalina L 8
9 comentarii
8 comentarii
de gaby_duceag 8
7 comentarii
6 comentarii
11 voturi
9 voturi
vasimur
RODIMUR
madi_marin
LadyCrs 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
abetina 1
Bucataria Stefaniei 1
Florentina_Cristina 1
maginean 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!